Foto op canvas in de beste kwaliteit!

Helder wit canvas, fijne textuur

Het Canvas (ook wel schildersdoek genoemd) waar we foto’s op canvas printen is gemaakt van hoogwaardig poly/katoen met een prachtig witte toplaag van gelijkmatige structuur zodat uw foto of kunstwerk prachtig wordt weergegeven.

Haarscherpe 12-kleuren print met UV-bestendige pigment inkten

We maken gebruik van de meest moderne professionele fotografische printers. Met onze nieuwe 12-kleuren pigmentinkt printers kunnen we u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden. De pigmentinkt kan niet verkleuren en is bestand tegen UV-straling. Wij geven daarom een 100% kleurgarantie.

 

Duurzame houten spieramen

De houten spielatten vormen samen het raamwerk. Het canvasdoek wordt op dit houten frame met de hand opgespannen. De spielatten zijn gemaakt van eerste klas gevingerlast / gelamineerd vurenhout.

Om een maximale stabiliteit te garanderen is deze spielat minimaal 2-voudig gelamineerd. Door te lamineren kan de nijging van krom- en scheluw trekken tot een absoluut minimum gereduceerd worden. Aan de binnenkant zijn in de hoekjes uitsparingen gemaakt waarin met  houten spietjes het doek heel eenvoudig kan worden nagespannen mocht dat ooit nodig zijn. Uiteraard wordt het doek trommelstrak aangeleverd.