Kleurenfoto op Canvas

We kunnen uw kleurenfoto haarscherp op schildersdoek printen. We garanderen 100% kleurechtheid en komt perfect overeen met de originele foto. We gebruiken speciale inkten waardoor uw canvasdoek niet verkleurt.

Sepia Foto effect op Canvas

Uw kleurenfoto kunnen wij gratis veranderen in een sepia effect. Hierdoor krijgt uw foto een warme en klassieke look.

PopArt Foto op Canvas

Portretfoto's veranderen wij voor een kleine meerpijs (€35,-) in een PopArt kunstwerk. Het kunstwerk wordt door onze professionals gemaakt. U kunt zelf aangeven in welke kleuren u het PopArt schilderij wilt hebben.

Foto Collage op Canvas

Heeft u meerdere foto's die u op canvas wilt laten afdrukken dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sfeervolle foto collage. Wij maken fotocollages in verschillende stijlen en rekenen hiervoor een meerprijs van €20,-.

Stuur minimaal 3 foto naar collage@canvasbon.nl en wij zullen samen met u afstemmen hoe de collage eruit komt te zien.

Bestellen? Stuur dan een e-mail naar collage@canvasbon.nl.

Zwart Wit Foto op Canvas

Foto's op Canvas kunnen nog mooier en stijlvoller worden als ze omgezet worden naar een zwart/wit effect. We kunnen dit effect gratis toepassen op uw kleurenfoto.

Mozaïek Foto op Canvas

Van afstand lijkt het een normale foto. Maar van dichtbij kunt u zien dat de ''normale'' foto is opgebouwd uit allemaal verschillende kleine foto's en/of afbeeldingen.

U kunt circa 30 foto's of meer op een CD-rom, DVD-rom of USB-stick zetten en dan per post naar ons toe sturen.

Bekijk hier ons postadres om de bestelling te plaatsen.

Zwart / Wit foto + Kleuraccent

Uw kleurenfoto wordt eerst omgezet naar zwart/wit effect en daarna wordt er een kleuraccent gegeven aan kleurrijk element van de foto. De originele kleuren van dit element worden dan naar voren gehaald. U kunt natuurlijk zelf aangegeven welk element van de foto een kleuraccent moet krijgen. U kunt bij ''opmerkingen'' in de winkelwagen aangeven welke element er moet uitspringen.